Welke zorgorganisaties werken met Telelock, dé digitale sleutelbos voor toegang voor de zorg ?

Steeds meer zorgorganisaties maken gebruik van digitale toegangsystemen, waarmee medewerkers hun smartphone gebruiken voor digitale woning toegang. Hun zorgmedewerkers hebben via hun smartphone toegang tot centrale toegangsdeuren van lokale appartementencomplexen. Hiervoor gebruiken ze het veilige Telelock systeem, dat speciaal voor de zorg is ontwikkeld. Wanneer u gebruik maakt van een Telelock slot voor uw eigen voordeur, dan kunnen zorgmedewerkers met hun smartphone ook bij u thuis binnen indien dit nodig is.

Noord-Brabant & Zuid-Holland

Limburg

Friesland & Flevoland

Welke verhuurders ondersteunen Telelock woningtoegang: dé digitale sleutelbos voor toegang voor de zorg ?

Onderstaande verhuurders en beheerders gebruiken het Telelock toegangssysteem. Zij hebben gekozen voor Telelock dankzij het unieke gedeeld digitaal sleutelbeheer. Woningcorporaties hebben te maken met verschillende zorgorganisaties, hulpdiensten en andere dienstverleners. Dankzij het gedeeld digitaal sleutelbeheer kunnen zij meerdere zorgorganisaties toegang geven tot de centrale toegangsdeur van de appartementencomplexen. Indien het appartementencomplex is voorzien van digitale toegang van Telelock, is het voor bewoners en cliënten van de thuiszorg niet meer nodig om de toegang tot de centrale deur van het appartement te regelen. Onderstaand vindt u een overzicht met woningcorporaties, beheerders en Verenigingen van Eigenaren die al gebruik maken van het Telelock systeem.

Indien uw organisatie meer wilt weten over de mogelijkheden van het Telelock systeem, maken we graag een kennismakingsafspraak. We verwijzen u daarvoor naar ons contactformulier.

Noord-Brabant & Zuid-Holland

Limburg

Friesland & Flevoland